Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisala je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima suncokreta roda 2022. godine.

Finansijska podrška za poljoprivrednog proizvođača utvrđuje se u iznosu do 7,8 dinara po kilogramu isporučene/prodate količine suncokreta roda 2022. godine pravnom licu ili preduzetniku koji se bavi preradom, skladištenjem odnosno izvozom suncokreta, a najviše za 200 tona.

Uz obrazac zahteva iz ovog Javnog poziva, podnosilac dostavlja:

  • račun, odnosno fakturu ili otkupni list,
  • kao i otpremnicu i
  • dokaz o plaćanju i to: potvrdu o prenosu sredstava ili izvod, overene od strane banke, odnosno izjavu o prebijanju (kompenzaciji),

za isporučene i prodate količine suncokreta roda 2022. godine pravnom licu ili preduzetniku koji se bavi preradom, skladištenjem odnosno izvozom suncokreta, u skladu sa Uredbom.

Zahtev za ostvarivanje prava na finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima suncokreta roda 2022. godine po ovom Javnom pozivu, podnosi se od 14. oktobra do 14. novembra 2022. godine, zaključno, neposredno preko Pisarnice republičkih organa uprave u Beogradu, ulica Nemanjina broj 22-26, ili poštom na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja, Bulevar kralja Aleksandra br. 84, 11000 Beograd.

Klikom na ikone ispod  možete preuzeti tekst Javnog poziva i zahtev za isplatu dodatka do 7,8 din/kg suncokreta.

Podsticaji.rs

Author Podsticaji.rs

More posts by Podsticaji.rs

Leave a Reply